Novosti

MagnuFuel – mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupi sada, koliko to košta

Ne tako davno bilo je novost u području automobilske tehnologije, koja je, prema proizvođačima i prodavcima, može smanjiti potrošnju goriva. To se zove MagnuFuel (goriva Fría). Da biste izbjegli da postanu žrtve kupiti beskoristan proizvod, potrebno je da pročitate mišljenja o tome na različitim Internet resursima.

sadržaj članka:

 1. Ekonomski MagnuFuel gorivo: razvod ili istina
 2. Kako MagnuFuel?
 3. spornim pozitivne i negativne povratne informacije, MagnuFuel.
 4. Zaključak.
 5. OL>

  Ekonomski MagnuFuel goriva: & nbsp; Nije ili istina

  Skoro svaki vozač želi potrošenog goriva je sve manje i udaljenost prolaz se ne povećava, i da je snaga motora nije pala. Moguće je? Proizvođač ekonomajzera MagnuFuel tvrdi da je to moguće.

  Ovdje je uređaj ekonomajzerom MagnuFuel

  Prednosti, prema prodavaca na MagnuFuel uređaja, sljedeće: H4>
  • Glavni trik oglašivači koji tvrde da, u prosjeku, ovisno o marki i modela automobila, potrošnja goriva je smanjena za 20%.
  • Dijelovi motora zaštićeni od niskog kvaliteta goriva.
  • Povećava radni vijek (mtbr) mašina motora.

  Kako MagnuFuel

  MagnuFuel Uređaj je uređen tako da par neodimijski magneti, koji je MagnuFuel, utiče na gorivo. Osim toga, ove magnete čine jako magnetsko polje, koji razbija jedinice ugljikovodika jedinjenja koja gorivo izgara brže.

  magnetsko polje osim gura molekule, tako da su zasićene s kisikom (O2) sa svih strana i sve opekotine goriva bez ostatka. To povećava uštede.

  spornim pozitivnih i negativnih komentara Ful Besplatno

  Postoje lažne mišljenja je pisao po nalogu ili od strane prodavaca, ali postoje realne. Uključuju glavu i proučavanje kako stvari rade u stvarnosti:

  1. Magnetni uređaji nisu u stanju da razbije veze, molekula supstance. Da biste to učinili, koristite nuklearni reaktor ili hadronskom sudaraču.
  2. Gorivo za vozila, bilo da se radi benzin ili dizel je izolator (supstanca koja slabo provodi struju). Vozač-fizičar je izračunao da je, kako bi se obnovi, da slomi i vozi molekule trebate izgraditi veliki magnet, oko 15 katova u visinu. I na ovaj magnet nositi jaz molekula koje treba još više snage. Ispostavilo se da magneti ne mogu utjecati na molekule goriva.
  3. Takođe, stručnjaci kažu da magnetska polja ne mogu utjecati na nečistoće koje se nalaze u goriva. Dakle, da se produži radni vijek motora sa unutrašnjim sagorijevanjem, uređaj MagnuFuel ne mogu.
  4. OL>

   U promotivnih spotova prikazuje uređaj razvijen od strane automobilske kompanije General Motors. Ali, iz nekog razloga ovi uređaji nisu postavljene na proizvodnju svojih automobila, to bi mogao biti da se podigne rejting prodaje automobila.

   Real pregled MagnuFuel H4>

   ekonomičnim je kupljen posebno za eksperiment. Uspješno je instaliran u sistem mašinu. Tokom operacije mjesec dana, dva i tri – bez smanjenja potrošnje goriva nije bio

   .

   Iz navedenih podataka možemo zaključiti da, s novim elektronskim uređajima ne juri. Ako ovih uređaja stvarno radio, to bi bio značajan plus za vozače i manje prodavce goriva.

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...