Novosti

Silane Guard – tečnog stakla, mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

Fading, tragovi pruge poslije kiše, manjih ogrebotina – ovi faktori nisu najbolji način pojavljuju na površini karoserije. Da bi se zaštitio konj željeza iz većine problema će pomoći Silan Guard tečnost stakla za automobile. Dovoljno 1 puta da stavi rješenje u 2 sloja da tokom godina da ne brine o sigurnosti vašeg vozila.

U nekoliko minuta nakon penetracije u strukturu materijala, na površini od mašina se formira polimernog zaštitni film. Formula je poboljšana SI02 – silicij dioksid. Supstancu štiti materijal iz hirovima prirode, ogrebotine, baca soli, čips i baza koje se nalaze u većini šampona.

Brza akcija Silan Guard

Dugoročno očuvanje vanjski dio vozila osigurati pravilno odabrane komponente. Odmah nakon nanošenja silika prodire u strukturu materijala. Formiranjem zaštitni sloj koji može da izdrži produženu izloženost na toplinu, vodu, kiseline i baze. Zima premaz se ne boji reagensa koji se koriste za čišćenje puteva. U ljeto tijelo će prevazilaze vrućina i kiša.

Sastav tekućine Silan staklo Guard za automobile

Glavna komponenta je silicij dioksid i silan. Prvi je odgovoran za formiranje zaštitnog filma, i prirodan sjaj površine. Dovoljno 1 puta da se prijave tečnost staklo na tijelo je blistalo kao nov godinama.

japanski programeri su se pobrinuli da se osigura da nakon primjene, vlasnik odmah skrenuo pažnju na glavne prednosti:

  • ekonomičan – 1 pakovanje tečnog stakla, što je dovoljno za 4 aplikacije;
  • jednostavnost upotrebe;
  • sastav je dizajniran i proizveden u Japanu, tržišni lider u proizvodima za njegu automobila.

formula su izabrani na takav način da se alat može se koristiti za bilo koji vlasnike automobila. Bez obzira na starost i trošenje površine tijela, tečnost staklo će štititi uređaj.

Silan Guard tečnost stakla za automobile: kako se prijaviti

Za prve prijave morate pažljivo oprati i osušiti konj željeza. Temeljito navlažite spužvu za čišćenje s tekućim staklom Silan garde i polako primijeniti na površini tijela. Kada se proces završi, morate otkriti 15 minuta. To je dovoljno za sušenje rješenja i njegovu apsorpciju na strukturu materijala.

Uvjerite se da je sastav osuši, sada je potrebno da obriše automobil suvo sa salvetom. Da popravim rezultat će pomoći ponovno premaz. To je učinjeno nakon 2 sata od prvog.

Ako vlasnik konja željeza sve ispravno radili, a nakon prve vožnje, ili potonuti će imajte na umu očigledne prednosti ovog tretmana:

  • tijekom cijele godine, održava originalnu boju tijela;
  • boje ne blijede pod utjecajem solarnog greda;
  • glitter tijelo i nakon nekog vremena ostaje isti;
  • površinu odbija vodu.

U preventivne svrhe primijenjen je rješenje 1 put godišnje.

Da li Silan Guard tečnost stakla za automobile certifikat kvalitete

Prije nego što može biti na tržištu, proizvod ispitan je u punom obimu. Kineski programeri su testirali efikasnost rješenje na više od 200 mašina. U 100% slučajeva bilo je izražen pozitivan efekat. Ovi podaci su potvrđeni od strane CPS.

mišljenja

Stručnjaci ‘o Silan Guard tečnost stakla za auto

Peter S., mehaničar EM>

30 godina u popravak strojeva. Uravnotežen 1-komponentni sastav nakon prve primjene prodire duboko u materijal. Nakon 2-3 sata vožnje automobilom kao nova. Za razliku od drugih alata, tečnost staklo ne oštećuje tijelo.

Sergej Nikolajevič, auto EM>

Čak i nakon nježan oznake pranja odmoru na tijelu. Mrlje, ogrebotina, blijedi boja – sve to je rezultat izlaganja lužine. Ona sadrži šampon, tako da ne može sakriti. Spas je za moj auto tečnost stakla. Bez obzira na to koliko sam oprao konja željeza, a on još uvijek sija. Sada ga preporučujemo klijentima.

Komentari kupaca o Silan Guard za automobile

Sergey, 31 godina EM>

Ljudi, otišao sam u automobil i kamion. Ako putevi su različiti, ali u svim slučajevima došli u pomoć Silan garde. Nanesite 1 put godišnje i više bez brige o bilo čemu.

Irina, 39 godina EM>

Muž mi je upravo dao auto. Bojim se da će izgrebati ili mrlja. Kupio sam ovaj alat i nakon 1-2 sloja muž promijenio. Sada je miran za mene i auto.

George, 62 godina EM>

skeptičan su oglašene sredstava. Pokušao sam nešto Silan garde pred putovanje u divljini. 2 sata na prljavštine cestama nije bilo uzalud. Automobil je bio prekriven prašinom, ali zahvaljujući rastopljeno staklo sam spašava situaciju u 10 minuta.

Vladimir, 19 godina EM>

Prva stvar koja mi je rekla da to tati nakon datuma na koji je pravo da se brine o izgledu automobila. Prvi put pokušao tečnost staklo i ostao vjeran do njega.

Gdje kupiti tečnog stakla Silan Guard za automobile

Bolje je da se brine o zaštiti automobila i pokriti ga s ovog rješenja. Možete postaviti vaše narudžbe na web stranici. Trebalo bi da požurite, jer sada imaju pravo na posebnu ponudu.

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...