Potencija

Titan Gel – mišljenja, cijena, gdje kupiti, ljekarna, je vredelo?

“Titan gel” ( “Titan gel zlato” (Titan gel zlato -. “Zlatni”) maziva, postavljen od strane proizvođača kao sredstvo za poboljšanje osjetljivosti penisa, za poboljšanje erekcije i pružiti dodatne udobnost tijekom intimnog kontakta Brojni lažnih web-stranicama prodavača falsifikata uveo potrošača do zabune o osobinama dodataka, obećavajući povećanje član 5-7 cm u samo mjesec dana. Ova situacija ozbiljno ugrožava prodavac originalnog proizvoda .

Sastav i svojstva komponenata Titan Gel

“Titan gel” je dostupan u epruvete od 50 ml. Je nalik na žele transparentne supstance. Nije ljepljiv, lako isprati vodom. Rok trajanja je 2 godine.

U uputstvima za upotrebu intimnih gelova “Titan gel” i “Titan Gelium zlato” je sastoji od sljedećih sastojaka:

 1. Osnove, pomoćnih tvari, mentol.
 2. hijaluronat, sukcinska kiselina. Ubrzati cirkulaciju krvi, stimulišu metaboličke procese, povećava gustoću i elastičnost kože.
 3. ekstrakata cvijeća i lišća vrbene, kao i voće jagode. Imaju protuupalno i antibakterijska svojstva.
 4. OL>

  U “Titan gel zlato” je povećana koncentracija ćilibarska i hijaluronske kiseline.

  Svojstva komponenti komponenti gela:

 • Poboljšana protok krvi u penis i povećanje potencije;
 • Povećanje elastičnosti tkanina člana, povećavajući osjetljivost glave;
 • Zaštita od bakterija;
 • Ubrzanje regeneraciju ćelija.

Svrha i način upotrebe Titan gel

Lek “Titan gel”:

 1. Pružanje udoban klizanja tokom trvenja, i obavite ručno vježbe za povećanje penisa (jelqing), klase sa ili pumpa dok nosite produžetka.
 2. Formiranje življe senzacije povećanjem osjetljivosti glave penisa.
 3. Povećana ton penisa zbog efekta hidratacija i stimuliše obnavljanje ćelija.
 4. OL>

  U saopštenju istakao da je “Titan gel” nije za kontracepciju, potrebne su tako dodatne mjere za zaštitu od trudnoće. Kontraindikacije i nuspojave osim za pojedinačne netoleranciju komponenti nije fiksna.

  gore dao detalje direktno sa pakovanje “Titan Gel” iz originalnog proizvođača. Učinak penisa proširenja, posebno 5-7 cm, kao u oglašavanje na stranicama nije navedeno . Istina ili laž takvih obećanja – odgovor je očigledan: penis raste iz redovne vježbe . Originalni “Titan gel” olakšava performanse, štiti kožu od povrede, olakšava lakše istezanje korpora kavernoza i albuginee, sprečava stvaranje hematoma . Osim toga, konačni rezultat ovisi o individualnim karakteristikama organizma. Da biste koristili “Titan gel” da se poveća “muško dostojanstvo” je beskorisna, kao i da se širi bilo koju drugu kremu ili mast. Ovi alati imaju svoje prednosti i mane, ali da se poveća veličinu člana sami, oni ne mogu.

  Saznajte više o “čudo” pravna sredstva za povećanje penisa, kaže doktor urolog-androloga Hizriev Khizri Zakirovich

  Način primjene maziva: “Titan gel” se primjenjuje na penisa ili na vrhu kondoma prije nego seksualni kontakt. Kada se koristi s posebnim uređajima treba da se rukovodi uputstva. Nanesite mekom pokreta iz korijena u glavu (također je moguće snimiti).

  Nakon nanošenja gela penis izgleda normalno – nema crvenilo i oticanje. Postoji mala efekt hlađenja, postoji lagani okus limuna. Seks postaje življe uz redovnu upotrebu turgora kože penisa (stres stanje membrana živih ćelija) povećava, tako da korištenje gela, naravno.

  Gdje kupiti originalne dodatke Titan gel

  U ljekarnama “Titan gel” nije na prodaju . Rezervirati garantirana originalni proizvod samo kroz zvaničnom sajtu prodavatelja:. Hendels.ru

  lažne prodaje po mnogim jednoj stranici stranicama, kao i na “Aliexpress” . Na sajtu “ru.titangel.com” sebe naziva jedini službeni distributer “Titan gel”, iste informacije na web stranici “titan-gel-official.ru” i nekoliko sličnih. Ovo uvodi potrošača zabune kao na mjesto kupovine i proizvodnju originalnog proizvoda.

  & nbsp;

  Skenirani certifikate za droge, koji se obično nalazi na prodaji resursi su također dostupni. Stoga, ne zna se kako je “Titan gel” efikasno i sigurno. Na sajtu titanqel.ru (iz nekog razloga umjesto slovo G u nazivu stoji za q), pozicionirajući se kao zvanični distributer gel “Titan gel zlato” postavljen certifikat, sanitarno-epidemiološke zaključak i nekoliko certifikate u strani jezik. Međutim, nijedan od njih nije pročitao, povećali sliku nemoguće je zaključiti da simboli su Eyewash. Tu možete pročitati i lažni prikazi doktora. Fotografije: “stručnjaci” ne odgovaraju uvek na stvarne ljude.

  Kontakti za komunikaciju sa prodavcima ili proizvođačima “Titan gelovi” također nije na bilo koje web stranice-odredišne ​​stranice . Zahtjev za proizvod predlaže da se uradi putem online obrasca ili zatražiti povratni poziv. To jest, da se pitanja i pritužbe potrošača takvih distributera nije u početku namjeravaju.

  Što se tiče cijene i “Titan gelova” na svim lokacijama ona je jedna – 990, kao i sve “čudo proizvoda”. Osim toga, to znači da je to jedinstven događaj, ali je njihova stvarna vrijednost je 1980 RUB iste informacije se nalaze na resursima, prodaje kolege, “Fallston”, “Dominator” i sličnih dodataka.

  Trade “čudo pravne lijekove” koje obećavaju nerealne proširenje penisa, bez presedana potenciju rast i drugih mitova – vrlo profitabilan posao da varaju bezazlen ljudi. U Kini se kupuju jeftine masti nepoznatog porijekla (flaširana iz jedne bure), pakirani, agresivno na tržištu. Je krajnji korisnik ili zadovoljan sa placebo efektom, ili žalosti preko izgubio novac, jer niko neće vratiti. Da se obrati sudu u slučaju povrede, također bez uspjeha -. Okrivljeni jednostavno ne postoji

  Razlika od originala iz lažni Titan Gel

  DOO “Handel”, upozorava potrošače da više od 80% prodaje u internetu “Titan gelovi” su falsifikati . Za identifikaciju prevara, a pozivatelja kao odgovor na zahtjev zaposlenog, preporučuje se da postavim nekoliko pitanja:

  1. O zemlji i proizvođača.
  2. O mogućnosti da obezbijedi dokumentaciju za proizvod. Pored certifikat mora biti na računu naplaćuju distributeru od strane proizvođača.
  3. O broj telefona za komunikaciju.
  4. Na mogućnost Express isporuke.
  5. OL>

   DOO “Handel”, odgovara brzo na žalbe i pitanja potrošača. I šalje na kupca sve dokumente koji dokazuju porijeklo i sigurnost gelova.

   Savjeti koji će vam pomoći da precizno razlikovati original od lažnog

   Za razliku lažnog od originala, “Handel” preporučuje da obrate pažnju na sljedeće nijanse:

 • Proizvodi pod brendom “Titan gel” je napravljen samo u Rusiji, a ne u Kini, SAD, Japan, napisana na različitim lokacijama;
 • sastav ne sadrži stimulanse i afrodizijaka;
 • Kutija treba pokriti sa zaštitnim filmom. Osim bar kod i logo sadrži informacije o ime i kontakt podatke proizvođača i dobavljača, prijema tužbe;
 • Rok trajanja i broj serije su postavljeni na šav cijevi mora odgovarati informacije na kutiji;
 • cijevi i kape treba biti crno. Bijela boja glumi samo.

Komentari Titan Gel

Alexander, 26 godina: “Uživao je jasne upute na web stranici – namazao penis na redovnom rasporedu No rezultat je primijetio: ne erekcija nije popravila, niti veličina nije povećao Razvod sva obećanja o šarenim stranicama.. ili falsifikata poslan -. ne znam “

Valera, 34: “Titan gel” – uobičajene masti, ali cijena je sa liste. Član nije povećana, nije posebno uzbuđen, a efekt hlađenja je prisutan. Analogni može biti jeftinije kupiti 3 puta. Mišljenje o povećanju veličine od nekoliko cm -. Registrovan, gospodine “

Zaključak Titan Gel

“Titan gel” – konvencionalni mazivo bez povećanja veličine svojstva člana kako tvrde na ambalaži. Mnoge od komponenti sastava sastaju u uobičajeno hidratantne maske za lice. Da biste izbjegli da postanu žrtve prevare i da ne budu razočarani u kupovinu, trebalo bi da bude više zainteresovani za porijeklo proizvoda i barem malo razumijevanja anatomije penisa.

Expert siteBozhko Svetlana Horinouchi u 1998. godine Lugansk State Medical University na specijalitet “medicinski biznis”. Održao 4 puta pijanka naravno, posljednji put 2017. godine, ima prve kvalifikacije category.Experience medicinske prakse za 23 years.Profile

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *